Tapolca

2006.07.07. 02:28

Mécs László irodalmi díj

Pápa (azs) - A Boldog Jövőnkért Alapítvány Kiemelkedően Közhasznú Szervezet 10 éves jubileuma alkalmából ismét meghirdeti a rangos Mécs László iro ...

Mórocz Zsolt

Pápa (azs) - A Boldog Jövőnkért Alapítvány Kiemelkedően Közhasznú Szervezet 10 éves jubileuma alkalmából ismét meghirdeti a rangos Mécs László irodalmi díjat hivatásos és amatőr költők, írók részére tehetségkutatás és tehetséggondozás céljával. A témamegkötés nélkül készült pályaműveket a Mécs László Irodalmi Díj 8500 Pápa, Pf. 192. címre várják szeptember 6-ig. Pápa (azs) - A Boldog Jövőnkért Alapítvány Kiemelkedően Közhasznú Szervezet 10 éves jubileuma alkalmából ismét meghirdeti a rangos Mécs László irodalmi díjat hivatásos és amatőr költők, írók részére tehetségkutatás és tehetséggondozás céljával. A témamegkötés nélkül készült pályaműveket a Mécs László Irodalmi Díj 8500 Pápa, Pf. 192. címre várják szeptember 6-ig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!