Tapolca

2007.11.15. 03:28

A család miatt mondott le

Gecse (ns) - Családi okokra hivatkozva november 1-jével lemondott posztjáról Kiss Sándor, a település polgármestere. Az ügyeket a hamarosan kiírásra kerülő időközi választásig az alpolgármester, Kaszab Gyula viszi tovább.

Németh Sándor

- Mindnyájunkat meglepetésként ért a hír - mondja az alpolgármester, aki szerint Kiss Sándor nagyon jó polgármester volt. Igyekezett kézben tartani a települést, s hogy ez mekkora feladat, azzal csak most szembesül.

- Korábban könnyű dolgunk volt, hiszen a polgármester mindent intézett. Így aztán a napjaim most az ügyek megismerésével telnek. Egyébként kedden este tartottuk a testületi ülésünket, ahol ismertettem a polgármester levelét, melyben indokolta lemondását. Megértettük és tudomásul vettük.

Most azon vagyunk, hogy a legnagyobb problémával, a csatornaberuházással megbirkózzunk. Sajnos a kivitelező fizetésképtelenné vált, és nem tudjuk utolérni. Fogalmunk sincs, hogyan tovább. Az év hátralévő részében igyekezünk úgy működtetni a települést, hogy a várható februári választást követően se legyen fennakadás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!