Tapolca

2014.01.11. 12:07

Újévi tervek, várakozások

Címkék#Tapolca

Tapolca - A tavalyi év főbb történéseinek összegzése mellett az idei esztendő lehetőségeiről, terveiről is hallhattak a hagyományos újévi köszöntő résztvevői.

Szijártó János

A Tamási Áron Művelődési Központban Császár László polgármester az elmúlt időszak legjelentősebb fejlesztéseiről is szólt ünnepi beszédében.

Az újévi köszöntő alkalmából a Járdányi Pál zeneiskola két tanára, Román Iván (hegedű) és Őri Jenő (zongora) lépett színpadra. Fotó: Szijártó János

– A belvárosi rehabilitációs program részeként megújultak a meghatározó városképi épületek, így a Belvárosi Irodaház, a Tamási Áron Művelődési Központ, a Wass Albert Könyvtár és a Tópresszó, továbbá a városközponthoz csatlakozó belső udvarok és közterületek. Megtörtént a belvárost és a Dobó városrészt összekötő kerékpárút kiépítése. Az újévi köszöntő alkalmából a Járdányi Pál zeneiskola két tanára, Román Iván (hegedű) és Őri Jenő (zongora) lépett színpadra, az aulában Lasztovicza Jenő országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés elnöke mondott pohárköszöntőt, majd a meghívott vendégek pezsgővel koccintottak az új esztendőre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!