Tapolca

2015.11.21. 16:20

Véradást is rendeztek a tapolcai egészségnapon

Címkék#Tapolca

Tapolca - Egy lépéssel közelebb kerülhetett minden érdeklődő az egészséges élethez a szombati egészségnapon.

Tóth B. Zsuzsa

A Csermák József Rendezvénycsarnok már délelőtt megtelt, rengetegen adták és vették a baba- és gyermekruhákat a mindig népszerű börzén, miközben a gyerekeket hancúrka, több ugrálóvár, arcfestő, lufibohóc várta. A bioételekkel, egészséges italokkal, mézekkel, lekvárokkal ismerkedők kedvére terített asztal volt az előcsarnokban. Aszalványok, reformételek, gyógynövények, szirupok, krémek, gyógynövényteák kavalkádját kóstolhatták. Volt tanácsadás paleolit életmódról, gerincállapot-felmérés, frissítő-relaxáló masszázs, svéd és gyógymasszázs, szellemi csontkovácsolás, angyalgyógyítás.

A tapolcai egészségnapon nagy keletje volt az egészséges ételeknek is. A képen Puskás Juditot kínálja Jámbor Szilvia dietetikus (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

A helyszínen grafológussal, írás- és gyermekrajzelemzővel találkozhattak az érdeklődők, valamint művészetterápiával ismerkedhettek. Délután spinningedzés, alakformáló trambulinedzés, véradás, ingyenes szűrések sora, urológiai tanácsadás, szaunázás szerepelt a kínálatban. A jóga, kismamajóga mellett előadás volt a gyógynövényekről, Bach-virágterápiáról. Bemutatkozott a Tapolcai Mazsorett és Zászlóforgató Csoport, az Acro Dance SE, a Tapolcai Sportakadémia SE, volt interaktív családi játék, baba-mama torna, TRX HIIT, alakformálás trambulinnal, aerob torna, testébresztő aerobik és M.A.X. Training. Kitelepült tanácsaival és szűréseivel az Egészségfejlesztési Iroda.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!