Tapolca

2017.02.01. 20:39

Expó tíz év után

Tapolca - Tíz év szünet után újra megrendezik az expót, a kis- és középvállalkozások kiállítását és vásárát.

Tóth B. Zsuzsa

Rédli Károly, a Tapolca Kft. ügyvezetője elmondta lapunknak, hogy az expó a helyi és környékbeli termelők, vállalkozók, iparművészek termékeinek kiállítása lesz. A szervezők célja alapvetően a város és térsége egyedülálló, minőségi termékeinek bemutatása, széles körű megismertetése.

A kiállítás kiemelkedő szerepet szán Tapolca gyógyhely nemzetközi hírű turisztikai attrakcióinak. Az esemény összefonódik a város napjával, szemléletében az Egészséges Tapolca, Egészséges Gazdaság projektben foglaltakkal. A március 31. és április másodika között tartandó eseménynek a Csermák József Rendezvénycsarnok biztosít helyet. Korábban, 1998 és 2007 között tíz alkalommal rendeztek Tapolcán a gazdasági élet szereplőinek kiállítást.

Az első rendezéssel kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy két egymástól független szervező is színre lépett, így akkor egy évben két seregszemle is volt Tapolcán. Aztán a folytatásban 2007-ig minden esztendőben megrendezték, két év kihagyás után, 2009-ben merült fel újra a szervezés ötlete, de akkor ennél tovább nem ment az ügy.

Most, 2017-ben, tíz évvel az utolsó expót követően ismét lesz kiállítás és vásár Tapolcán. Korábban átlagban negyven kiállító mutatta be termékeit, szolgáltatásait, most hasonló érdeklődésre számítanak. Az esemény „gazdája" szervezési oldalról a Tourinform-iroda, a szervezői feladatok összehangolásával, a lebonyolítással Slang Henrietta foglalkozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!