czepek Kata

2021.07.07. 14:40

Cserfes Tündérszépünkbe te is beleszeretsz egy pillanat alatt

A cserfes, csacsogós Kata képviseli Győr-Moson-Sopron megyét a Tündérszépek országos döntőjében. A 20 éves lány már számos pozitív visszajelzést kapott.

Sz. A.

A cserfes csacsogós Kata képviseli Győr-Moson-Sopron megyét a Tündérszépek országos döntőjében. A 20 éves lány már számos pozitív visszajelzést kapott.

Czepek Kata, a Tündérszépek cserfes győri döntőse úgy érzi, már most nyert országos szépségversenyünkkel. Nem csupán a családja, a barátai és a barátja biztatta, de számos pozitív visszajelzést is kapott a megyei és régiós fordulók során, ezért úgy érzi, jól döntött, amikor jelentkezett.

– Azért jelentkeztem a versenyre, mert úgy éreztem, ez egy esély, és így kipróbálhatom magam. Logisztika szakon érettségiztem az idén, és média-kommunikáció szakon szeretnék továbbtanulni – árulta el a 20 éves cserfes Tündérszép, aki hisz benne, hogy barátságokkal, kapcsolatokkal gazdagodhat a verseny során, sőt, akár a jövőjét megalapozandó, a médiában is elhelyezkedhet így.

Kata szerint egyébként a szépség ugyan fontos a 21. században, de sokkal fontosabbak a belső értékek, mert csak azok birtokában lehet igazán szép valaki. S hogy mik is ezek az értékek?

A kedvesség, a nyitottság. Az, hogy segítünk másoknak, és ezzel másokra is pozitív hatással vagyunk például

– magyarázta a győri lány, aki szerint nagyon fontos, hogy elfogadjuk magunkat. Mint mondta, lehet szeretni a szép sminket, a körmöket, és az ápoltság is fontos persze, de a természetes szépség nagyon fontos, és nincs szükség plasztikai műtétekre. Véleménye, miszerint tisztában kell azzal lenni, hogy mindig lesznek nálunk jobbak, de ettől még magabiztosnak kell lenni, nem csupán a versenyre, hanem az életre is igaz úgy általában.

Kata egyébként hamarosan élőben is találkozhat versenytársaival, hiszen a nyár végén a 22 döntős Tündérszép siófoki felkészítőtáborban vesz majd részt. Itt háziasszony-mentorként az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna szépségkirálynő, valamint két mentortársa, a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter egyengeti majd az útjukat, hogy minél ragyogóbbak és szebbek legyenek a fináléban.

 

Nézd meg Kata összes fotóját!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!