Várpalota

2006.06.08. 22:00

Gyengül az együttes

Mórocz Zsolt

Amint azt Paréj József technikai vezetõ lapunknak elmondta, az NB II-es csapat viszont nagyon jó szezont zárt, a harmadik helyen végzett. Ez a csapat többségében tapolcai fiatalokból áll.
A megyei I. osztályú, általános iskolásokból álló együttes a 6-7. helyen végzett. A megyei ifjúsági csapat harmadik, az országos hetedik lett, a megyei II. osztályt viszont megnyerték a tapolcaiak. Így összességében nem volt rossz a tapolcai sakkszezon. Azt viszont már szomorú hírként közölte Paréj József, hogy az idei szezonban három játé-kostól kénytelenek megválni anyagi okok miatt az elsõ csapatnál. - Gyengülünk, így az elvárásainkat is ehhez kell igazítanunk - tette hozzá.
A szakosztály anyagi problémáin most úgy tûnik, segített a tapolcai önkormányzat, így a bajnokságokba való benevezéssel sem csúsztak ki a határidõbõl.
A szakosztály vezetõje hangsúlyozta, hogy a hetven versenyzõ - abból közel ötven gyerek - rendszeresen öregbíti a város országos hírnevét. - Ugyan vannak még kifizetetlen számláink, de szerencsére az önkormányzat és támogatóink is úgy állnak a sportághoz, hogy ezeket a problémákat az idei esztendõben is sikerül áthidalni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!