Várpalota

2006.07.07. 02:26

Gólyalábazás kötélhúzással

Badacsonytomaj (ts) - A napokban rendezik a Dísz téren a Hétvége az óriások földjén című programsorozatot. Holnap 15 órától Konok kunok népi játsz ...

Mórocz Zsolt

Badacsonytomaj (ts) - A napokban rendezik a Dísz téren a Hétvége az óriások földjén című programsorozatot. Holnap 15 órától Konok kunok népi játszóházba hívják a gyerekeket. Lesz gólyalábazás, kötélhúzás, karikahajtás, békatábla, csillagdobás, óbiliárd. Este utcabált rendeznek a Start tánczenekarral. Vasárnap 15 órától interaktív játék lesz a kicsiknek Retro vidámpark címmel, körhintával, csirkepofozóval, sajtlabirintussal, logikai és népi játékokkal. 18 órakor a balatonfüredi mazsorettesek mazsorett- és moderntánc- bemutatója lesz. Badacsonytomaj (ts) - A napokban rendezik a Dísz téren a Hétvége az óriások földjén című programsorozatot. Holnap 15 órától Konok kunok népi játszóházba hívják a gyerekeket. Lesz gólyalábazás, kötélhúzás, karikahajtás, békatábla, csillagdobás, óbiliárd. Este utcabált rendeznek a Start tánczenekarral. Vasárnap 15 órától interaktív játék lesz a kicsiknek Retro vidámpark címmel, körhintával, csirkepofozóval, sajtlabirintussal, logikai és népi játékokkal. 18 órakor a balatonfüredi mazsorettesek mazsorett- és moderntánc- bemutatója lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!