Várpalota

2009.06.25. 02:28

Szép eredmények az idei tanévben

Tapolca - Szép eredményekkel büszkélkedhet a Tapolcai Általános Iskola Bárdos tagintézménye, derült ki az év végi értékelésből.

Szijártó János

A számos regionális és megyei siker mellett több országos megmérettetésen is bizonyították tehetségüket a gyerekek.

Az országos Arany János nyelvi levelezős versenyen ötödik lett Sásdi Árpád (felkészítő tanár: Deli Lászlóné), a Szivárvány országos nyelvtan-versenyen Gróf Laura (Felkészítő: Mészáros Tiborné) első helyen végzett. 

Az 56-os országos történelmi versenyen hetedik helyet szerzett az Őri Ádám-Vigánti Dóra-Kaszás Diána összeállítású csapat, a Titok országos tehetségkutató történelemversenyen ötödik lett a Lasztovicza Máté-Tóth Péter-Horváth S. Dávid alkotta együttes. 

Mindkét csapatot Zentai Csaba készítette fel. Az Éneklő Ifjúság minősítő hangversenyen a Kicsinyek Kórusa (karnagy: Sellyei-Cseh Ágnes) és a Bárdos Lajos Gyermekkar is (karnagy: Bodor Tamásné) aranydiplomát szerzett. A víz világnapja országos rajzpályázaton harmadik lett Páhi Ádám (felkészítő: Grünceisz László).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!