Várpalota

2013.12.16. 09:15

Kampánnyitó lakossági fórum Vadai Ágnessel

Várpalota - Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja volt a párt várpalotai kampánynyitó fórumának vendége a közelmúltban.

Szabó Péter Dániel

Az alapvető cél, hogy 2014 tavaszán új, demokratikus kormány váltsa a jelenlegit, szögezte le mintegy félszáz érdeklődő előtt művelődési központban Vadai Ágnes, akit Deák Istvánné várpalotai elnök mutatott be az érdeklődőknek.

A politikus ismertette a Demokatikus Koalíció 16 pontból álló programját, amelyet elmondása szerint februárig további 70-80 ponttal egészítenek ki, s a pártkongresszuson véglegesítenek majd.

Vadai Ágnes elmondta, az országot járva politikusként azt tapasztalja, hogy az emberek legfőképp biztosabb és kiszámíthatóbb jövőt szeretnének. Az ellenzéki összefogással kapcsolatban elmondta, a felmérések és a tapasztalatok is azt mutatják, hogy erre lenne szükség, ehhez azonban elsőként újra le kell ülni tárgyalni a feleknek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!