Várpalota

2014.10.08. 15:30

Bemutatjuk Tóth József független jelöltet

Várpalota - Tóth József független polgármesterjelölt a munkahelyteremtést, a helyi vállalkozók segítését és a kórházi sürgősségi ellátás megteremtését tartja a legfontosabb feladatnak Várpalotán.

Szabó Péter Dániel

A Napló kérdésére Tóth József elmondta, ha őt és csapatát választják az emberek, akkor lesznek munkahelyek Várpalotán. - Szakadjunk el a pártoktól, mert csak az ígéret marad. Teljesen új technológiák telepítésével kezdetben 300 embernek biztosítunk munkalehetőséget. Lakossági fórumainkon is bemutattuk a már működő, energiát termelő technológiákat, amelyek révén sikerülhet mindez. A termelt energiát pedig felhasználjuk a lakótelep fűtésére, villamosáram-termelésre és növénytermesztésre, mely szintén munkahelyteremtő és bevételt jelent a városnak. Ebből a település szépítésére és fejlesztésére, például az uszoda építésére is sor kerülhet hangsúlyozta Tóth József, aki hozzátette, a tervek csak akkor valósulhatnak meg, ha az emberek tényleg akarják. Ha nekem nem sikerül nyerni a választáson, akkor ezek a munkahelyek nem jönnek létre, s minden marad úgy, ahogy van további öt évig - jegyezte meg Tóth József.

Tóth József újratárgyalná például a telekadó nagy visszhangot keltő ügyét is

A független jelölt a fentiek mellett a következő öt évben fontosnak tartja a helyi vállalkozók munkához juttatását, a lakosság sport- és kulturális életének fellendítését, a civil szervezetekkel való aktívabb kapcsolattartást, az idősek biztonságérzetének növelését és Várpalota turizmusának fejlesztését is. Kiemelte, megválasztása esetén újratárgyalna olyan a nagy visszhangot keltő helyi ügyeket, mint a telekadó vagy a nyári napközis tábor problémája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!