Várpalota

2014.10.08. 08:37

Rendőrök a Mesevár óvodában

Óriási lelkesedéssel fogadták a tési óvodások a körzeti megbízottakat.

A tési Mesevár Óvoda vezetősége megkérte a körzeti megbízottakat, hogy 2014. október harmadikán látogassanak el az intézményükbe, lepjék meg egy kis programmal, személyes elbeszélgetéssel a gyerekeket.

Az óvodásokhoz délelőtt tíz órakor érkezett meg Kovács Ákos rendőr főtörzsőrmester és Baranyai Ádám rendőr törzsőrmester, akik lehetőséget adtak, hogy a kicsik közelebbről is megismerkedhessenek a rendőri munkával, a felszerelésekkel, munkaeszközökkel. Természetesen nem hiányozhatott a járőrautó sem, amibe be lehetett ülni, és meg lehetett szólaltatni a szirénát. A rendőrök a gyerekekkel játékos formában ismertették meg a közlekedési szabályokat, beszélgettek arról, hogy melyik jelzőtábla mit jelent, mit kell csinálni, ha piros a lámpa, illetve egyéb olyan alapvető közlekedési szabályokról esett szó, amelyek ismerete már az óvodás korban is elengedhetetlen. A gyerekek és az óvónők is köszönetüket fejezték ki a felejthetetlen élményért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!