Várpalota

2015.02.20. 18:33

Farsangolás a Bóbita-házban

Régi hagyomány a fogyatékosok napközi otthonában, hivatalos nevén a Bóbita-házban, hogy minden év februárjában jelmezes mulatságot rendeznek.

Szabó Péter Dániel

– Az idei farsang a huszadik az intézményben, az ellátottak mellett a családtagok, barátok is minden évben nagyon várják. Jelenleg 19 fiatallal foglalkozunk napi szinten a házban,ők már hetek óta a nagy napra készültek, hogy bemutathassák a közösen kitalált és elkészített jelmezeket – mondta el kérdésünkre Vécsei Zsuzsanna, a Bóbita-ház vezetője.

A jelmezek tényleg ötletesek voltak, hiszen a bőrdzsekis rockertől és törp papától kezdve az indián lányon keresztül az angyalkáig mindenki felvonult a közönség előtt, sőt, az egyik bóbita karácsonyfának öltözve sétált ki a tapsoló publikum elé.

A bemutatkozások után a mulatság résztvevői szavazhattak a legjobban sikerült jelmezre, közben pedig a bóbitás farsangi bulik visszatérő vendége, a mindig kiváló hangulatot teremtő Sziránszki Krisztián húzta a talpalávalót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!