Várpalota

2015.09.03. 13:19

Szén Alexandra is énekel a Várpalotai napokon

Várpalota – Az R-Go, a Magna Cum Laude és Péterfy Bori mellett a várpalotai tehetség, Szén Alexandra is színpadra lép a hétvégén XXX. Várpalotai napokon.

Szabó Péter Dániel

A színpadi programok a vár mögött felállított nagyszínpadnál szeptember 4-én, pénteken 17.30-kor kezdődnek. A Rising Star televíziós műsorban feltűnt várpalotai tehetség, Szén Alexandra énekel, majd helyi kulturális csoportok bemutatóinak tapsolhat a közönség.

Este fellép még a Boggie – Sebestyén Áron duó és Szekeres Adrien is. 22 órától lézershowt láthat a nagyérdemű, 22.30-tól Szikora Robi és az R-Go ad élő koncertet, majd 0.30-tól DJ Sterbinszky keveri a zenéket.

A televíziós műsorban feltűnt helyi tehetség, Szén Alexandra péntek este énekel Várpalotán (Fotó: Szabó Péter Dániel)

Másnap, szeptember 5-én 16 órától Kovácsovics Fruzsina gyermekműsorával indul a zenei program. Utána egymást váltják az énekesek a színpadon, MC DC, Tóth Andi, Vastag Tamás és Danics Dóra is fellép. A Magna Cuma Laude 21 órától ad élő koncertet a nagyszínpadon, utána Szűcs Judit énekel, majd éjféltől utcabál a Funthomas Band zenekarral.Szeptember 6-án 15 órától a Handabanda gyermekzenekar muzsikál, 17.15-től pedig Dolhai Attila énekel. A tartalmas programsorozatot 18 órától a Spoon, 19.30-tól pedig Péterfy Bori és a Love Band koncertje zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!