Veszprém

2011.11.30. 16:35

Mikulással ünnepel a Kukkantó műsora

Veszprém - A lappföldi Mikulással, Joulupukkival ünnepel a Veszprém TV értékközvetítő gyerekműsora, a Kukkantó.

Balla Emőke

A Kukkantó gyermekműsor 1990-ben indult útjára, a  műsor támogatására alakult  Kukkantók Baráti Kör Egyesület - mely rendszeresen szervez összejöveteleket - viszont idén húsz éves; az évfordulót nagyszabású születésnapi rendezvénnyel ünnepli. A december 3-án, szombaton délután három órakor kezdődő, a Veszprém Arénában tartandó bulira minden érdeklődőt várnak.

A születésnap ingyen látogatható, a résztvevők a helyszínen regisztrációs jegyet kapnak, mondta Somody Zsuzsanna felelős szerkesztő. A gyerekek és szüleik egy kiállítás labirintuson - a meghirdetett rajzpályatra több mint ezer rajz érkezett -, a Jóság Kapuján át jutnak be a Mikuláshoz. Kis manók gondoskodnak arról, hogy mindenkinek jusson meglepetés. A küzdőtéren kézműves játszóház és kézműves vásár várja a látogatókat, az adventi műsorban több mint kétszáz gyerek áll színpadra. A rajzpályázat eredményhirdetése után Zséda  ad  műsort, amit erre az alkalomra állított össze.  A Illatos advent rendezvényén a gyerekeket meglátogatja a lappföldi Mikulás, Joulupukki is, aki a Kukkantó meghívására  2005 óta ellátogat a születésnapra.

A Kukkantó Klub első évében  a foglalkozásokat  250 gyerek és 120 szülő látogatta, tavaly a rendezvényeken közel 3000-en fordultak meg, a mostani születésnapi Arénabeli programra is többezer vendéget várnak.

A Kukkantó a Veszprém TV nagy becsben tartott műsora. Büszkék vagyunk az értékközvetítő, gyermekközpontú, szeretetet sugárzó műsorra, mely egyedülálló a helyi tévék között, mondta Szegedi László ügyvezető-főszerkesztő. Az idén huszonöt éves Veszprém TV 2012. január 1-től megújult arculattal, adásfőcímekkel jelentkezik, az új televíziós arculatot már a szombati Kukkantó bulin bemutatja a Veszprém TV.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!