Veszprém

2013.04.22. 17:40

Lassan megszólal a Hangvilla

Korábban is többször előfordult, hogy nem volt megfelelő egyeztetés a városban működő rendezvényszervezők között, a jövőben erre még jobban figyelni kell, mert súlyos károkat okozhat a párhuzamosság - fogalmazták meg többen is a Veszprémi Turisztikai Egyesület hétfői ülésén.

Győrffy Árpád

A kérdés annak kapcsán merült fel a Neubauer Sándorné elnök vezetésével zajlott ülésen, hogy Bélafi László, a Swing Swing Kft. ügyvezetője tájékoztatást adott az egykori Séd Mozi helyén készülő Hangvilla kulturális centrum építésének állásáról. A várhatóan az ősszel elkészülő nyolcezer négyzetméteres, légkondicionált épületegyüttesben többek között 450 férőhelyes koncert, illetve színházterem, 500 férőhelyes emelt szintű ifjúsági szórakozóhely lesz, ami kulturális programoknak, konferenciáknak, lakodalmaknak egyaránt helyszíne lehet. Bélafi László abban bízik, hogy a meglévő intézményekkel nem kioltani, inkább erősíteni fogják egymást a kínálat javulása miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!