Veszprém

2013.06.14. 16:20

Ötven éve érettségiztek a Kállai Éva Gimnáziumban

Az egykori Kállai Éva Gimnáziumban ötven éve érettségizett diákok a városházán tartották jubileumi találkozójukat.

Balla Emőke

Az egykori Kállai Éva Gimnáziumban, dr. Farkas Jánosné osztályfőnök osztályában 1963-ban harmincketten érettségiztek. Közülük többen a pedagógus pályát választották, néhányan ma is aktívan részt vesznek közösségi munkában. Némelyiküknek nagy családja, kilenc, tíz unokája van. Az ötvenéves érettségi találkozót huszonegyen ünnepelték a városházán, ahol Némedi Lajos fogadta őket.

Némedi Lajos alpolgármester köszöntötte az ötven éve érettségizetteket, virágot adott dr. Farkas Jánosné osztályfőnöknek (Fotó: Gáspár Gábor)

A városháza a városé, nyitott mindenki számára, az osztálytalálkozónak is örömmel adnak helyet, mondta. Az alpolgármester beszámolt arról, hogyan újul, szépül meg a belváros, elkészült a város idősügyi koncepciója és az egykori Kállai Éva Gimnázium utódja, a Vetési Albert Gimnázium, illetve az egykori gimnázium  épületében működő Padányi Katolikus Gyakorlóiskola eredményeire is büszke lehet Veszprém.

Az ötven éve érettségizők nevében Benkő Csabáné köszöntötte osztályfőnökét és diáktársait, a Botev iskola  diákjai adtak műsort, a szintén egykori "kállais", Takács Gyöngyi vezetésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!