Veszprém

2013.06.05. 18:43

Sportoló és gondos fiatalok

Ötödször szervezett környezetvédelmi ifjúsági sportnapot a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület hétvégén a Séd-völgyben.

Marton Attila

A vetélkedőkkel egybekötött programon tíz veszprémi iskola közel 450 tanulója vett részt. Előbb Pius atya áldotta meg a rendezvényt, majd dr. Strenner Zoltán, a városi közjóléti bizottság elnöke, az egyik fővédnök köszöntötte a résztvevőket. A kis herceget idézve megjegyezte, az emberiség megszelídítette a bolygót, s ezért mindannyian felelősséggel tartozunk a következő nemzedékért.

Némedi Lajos alpolgármester, a sportnap másik fővédnöke azt kívánta a fiataloknak, hogy leljék örömüket a programokban, míg Molnár Roland, a szervező civil egyesület elnöke megköszönte a támogatók hozzájárulását a sportnap létrejöttéhez.

A megnyitó után Hatás Andrea és Stefancsik Annamária zenés esztrádműsora következett, majd a főszervező és a rendezvény fővédnökei jelképesen fákat ültettek.

Az ügyességi, sport- és környezetvédelmi vetélkedőknek a Kolostorok és Kertek adott otthont, a közös ebéd után a fiatalok a Laczkó Dezső-forrásnál gyűjtötték össze a szemetet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!