Veszprém

2015.11.11. 18:27

Mesejáték ovisoknak

Veszprém - Őszi játszóházat tartottak a Rózsa Úti Általános Iskolában, ahol nemcsak az alsó tagozatos kisdiákok, hanem a leendő első osztályosok is részt vehettek.

B. Virág Rita

Az intézményben minden évben kiemelt figyelmet fordítanak a leendő első osztályosokra, akiknek a tanévben több érdekes, vidám programot is szerveznek. Ezeken a nagycsoportos óvodások megismerkedhetnek az iskolával, a tanító nénikkel, és találkozhatnak egykori óvodástársaikkal is.


Idén az első ilyen rendezvény az őszi játszóház volt. A kisiskolások és az ovisok együtt alkothattak mindenféle őszi figurát, formát többek között denevér, süni, bagoly, és cica készült. Lovasi Márta tanítónő vezetésével megbeszélték az őszi jeles napokat, a leendő elsősök ügyesen válaszoltak a tökfaragással kapcsolatos kérdésekre. A 3. b osztályosok A rátóti csikótojás című mesejátékot mutatták be. A Rózsában legközelebb november 24-én várják az óvodásokat, amikor az őszi rajzpályázat eredményhirdetését tartják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!