Veszprém

2015.11.17. 16:44

Szeretik egymást, ez a lényeg

Veszprém – Szépen kicsinosították, otthonosan berendezték új klubhelyiségüket a Cholnoky Nyugdíjasklub tagjai. A helyiség avatását kisebb ünnepséggel tették emlékezetessé.

Kutasi Zsófia

Az Ady Endre utcából költözött át a Rózsa utcába a klub, a tagok szinte egy emberként több száz órán át dolgoztak azon, hogy kicsinosítsák az új helyet; függönyöket varrtak, mostak, virágokat, képeket helyeztek el, hogy minél otthonosabb legyen a terem. A klubhelyiség avatásán Porga Gyula polgármester és Brányi Mária alpolgármester is részt vett.

A klubhelyiség avatásán Porga Gyula polgármester és Brányi Mária alpolgármester is részt vett

Pájerné Pichler Edit, a klub elnöke
Fotó: Kutasi Zsófia

A klub hetvenegy taggal működik, de rendszeresen vannak új jelentkezők. Pájerné Pichler Edit, a klub elnöke szerint a sok jó program az egyik fő vonzereje a Cholnoky Nyugdíjasklubnak. – Rendszeresen hívunk meg előadókat, sokat foglalkozunk az egészséggel, egészséges életmóddal, sok vidám műsort, kirándulást szervezünk és szeretjük egymást, ez a lényeg – nyilatkozta.

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!