Veszprém

2016.02.24. 19:45

Regisztrációs jegy a három év alattiaknak

Veszprém - A három év alatti kisgyermekeknek sem ingyenes a Veszprémi Állatkert, úgynevezett regisztrációs jegyet kellett váltani nekik a pénztárnál, jelezték olvasóink. Az állatkert szerint az áfa, illetve a kötelező felelősségbiztosítás költségét tartalmazza a 100 forintos tikett.

Szabó Péter Dániel

Több olvasónk is nehezményezte az elmúlt napokban, hogy a Veszprémi Állatkert pénztáránál úgynevezett regisztrációs jegy vásárlására kötelezték őket, amikor három évnél fiatalabb kisgyermekkel érkeztek. Nem arról van szó, hogy soknak találom, vagy sajnálom a 100 forintot. Szó sincs erről egy olyan színvonalas intézmény esetében, mint a Veszprémi Állatkert. Az elvet tartom rossznak. Mire jó ez a jegy? - veti fel a kérdést levelében a neve elhallgatását kérő olvasónk.

A nagy attrakció: Lódi Róbert állatgondozó eteti a fókákat
Fotó: Veszprémi Állatkert

Az ügyben természetesen megkerestük az állatkertet. Szabó Petra projektmenedzser kérdésünkre közölte, a három év alatti gyermekek a Veszprémi Állatkertet kiemelt kedvezménnyel látogathatják, ennek érdekében vezették be az úgynevezett regisztrációs jegyet.

A 100 forintos tikett tartalmazza a 27 százalékos áfát, valamint a látogatóinkra kötött kötelező felelősségbiztosításunkat is, mely az esetlegesen előforduló balesetek kárigényét hivatott fedezni - tájékoztatott a Veszprémi Állatkert.




Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!