Veszprém

2016.08.29. 19:15

Évadnyitó a VENŐKE-ben

Évnyitó összejövetelre hívta meg tagságát a közelmúltban a Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület az AGÓRA klubtermébe.

Jákói Bernadett

Az idén az 1956-os nőtüntetés 60. évfordulójára készülődve a szokásosnál korábban kezdte előkészületeit a női szervezet, hiszen a december 6.-i emléknapon méltó rendezvénnyel kívánnak fejet hajtani a bátor veszprémi nők előtt a hat évtizeddel ezelőtt a városban történt eseményekre. Máthé Éva elnök köszöntötte az évnyitóra érkező régi és új tagokat, kiemelten üdvözölte a szeptembertől az egyesület munkájához csatlakozni kívánó új hölgyeket.

Pálfi Lászlóné is a napokban ünnepelte a 90. születésnapját a VENŐKE méltón megköszöntötte az ünnepeltet (Fotó: Jákói Bernadett)

A női civil szervezet nagyon fontosnak tartja továbbra is az együttműködésen alapuló kölcsönös segítséget, a közösségi feladatokban közreműködést, a nők aktív részt vételét a közéletben, a civil szervezetek munkájában. Az egyesület állandó irodalmi előadói versekkel, felolvasásokkal köszöntötték ma is aktívan tevékenykedő két szépkorú hölgyet, a két 90. évüket betöltő Pálfi Lászlóné Pető Margitot, valamint Láng Kálmánné alapító tagot.

A VENŐKE évadnyitóján az egyesület legidősebb tagjait köszöntötte, így Láng Kálmánné Márta asszonyt is (jobbra)  aki a közelmúltban töltötte be 91. évét. Az egyesület alapító tagjaként továbbra is jó egészségnek örvendve, aktívan vesz részt az egyesület munkájában.(fotó: Jákói Bernadett)

A vezetőség nevében Máthé Éva elnök és Huszárné Júlia tiszteletbeli elnök virágcsokorral köszöntötték a jelenleg is példaadóan, lelkesen dolgozó veszprémi hölgyeket, és ismerték el a női civil szervezet fennállásának húsz évében eltöltött több éves munkájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!