Veszprém

2016.08.01. 20:15

Friss hírek a kertben

Címkék#Veszprém

Veszprém - Sokan megfordultak az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Olvasókertjében és ott a Napló-ponton.

Napló-információ

Az Olvasókertet három évvel ezelőtt Kovács Gabriella könyvtáros hívta életre, azóta szolgálja a hétfői könyvtári szünnapon az olvasók hírigényét a színházkertben. A friss napilapok - közöttük a Napló - mellett gyerekeknek és tizenéveseknek való újságok, foglalkoztató füzetek, gyerekjátékok várják a családosokat, az unokával érkező nagyszülőket. Idén a Napló is megjelenik az Olvasókertben: a lap vezető munkatársai válaszolnak az olvasók kérdéseire, várják a témajavaslatokat, ötleteket, a gyermekek pedig a Napló kiadója, a Pannon Lapok Társasága gondozásában megjelenő Kis Kobold kiadvánnyal ismerkedhetnek meg.

Kovács Gabriella (fent, balra), Németh F. Bernadett főszerkesztő és Dely Katalin a Kamasztáborral Fotó: Módos Csaba

Viszt Tünde, a kétéves Bella édesanyja elmondta: a Naplóból számára a családoknak szóló rendezvényajánlók a fontosak. Klimon Istvánné az utolsó betűig elolvassa lapunkat, több éve előfizetőnk. Az Olvasókertet felkereste a Simonyi iskola Kamasztábora is, Dely Katalin Judit vezetésével. A gyerekek elmondták: a Naplóban a kedvenc oldaluk a Laza. Pálmann Judit könyvtárigazgató üdvözölte a Naplóval való együttműködést, ami még több olvasót hozhat a kertbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!