Veszprém

2016.12.18. 16:00

Felkészülni, vigyázz

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2017-ben tizedik alkalommal rendezi meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), valamint az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV).

Az országos szakmai versenyeket a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából 41 szakképesítésben hirdették meg a nappali tagozaton végzős szakiskolai és szakközépiskolai tanulók számára. A versenyek célkitűzése továbbra is a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák – beleértve a ráépülő, magasabban kvalifikált szakmákat is – társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése, azok népszerűsítése „A jó szakma felér egy diplomával” szlogen jegyében.

Az elődöntők lebonyolítását – a hagyományoknak megfelelően – a területi kamarák végzik január 3 és 19 között. Az országos döntők legjobbjainak látványos versenyét, a szórakoztató műsorokkal is színesített Szakma Sztár Fesztiválon minden érdeklődő ingyenes részvétel mellett tekintheti meg április 24–26. között Budapesten, a Hungexpo területén.

Jelentkezni a www.szak- masztar.hu honlapon lehetséges.

A jelentkezéshez szükséges adatok rögzítését követően a kinyomtatott jelentkezési lapot az iskola igazgatójának egyetértő, támogató nyilatkozatával együtt kell az iparkamarához eljuttatni postai úton vagy személyesen az alábbi címre:

Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (8200 Veszprém, Radnóti tér 1.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!