Veszprém

2016.12.07. 20:35

Népszerű a fejtörő

Veszprém - SZUDOKU: Hét évfolyamon közel félezer diák versenyzett

Viola Beata

A Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola nevelőtestülete, szülői munkaközössége és a Kossuth Iskoláért Alapítvány tizedszer rendezte meg az idei tanévben a megyei szudokubajnokságot a közelmúltban.

A versenyen 38 intézmény 460 tanulója töltötte ki a szudokutáblákat.

Az eredményhirdetésre érkező gyerekek és kísérőik a versenyt szervező Kossuth iskolában Fotó: Kállay Tamás

216 tanuló teljesített hibátlanul, közülük a 2. évfolyamon Ladányi Száva, a harmadikosoknál Knolmayer Anna (mindketten Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskola), a negyedikeseknél Komláthi Tifani (Pápai Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola), az ötödik osztályosok között Lukács Írisz (Hajmáskéri Gábor Áron Általános Iskola), a 6. évfolyamon Nyári Vanessza (Borsos Miklós Általános Iskola, Ajka), hetedikben Fazekas Petra (Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskola), a nyolcadikosoknál Pipó Fanni (Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola) és Juhász Enikő (Pápakovácsi Kastély Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola) oldotta meg leggyorsabban a feladatot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!