Veszprém

2017.06.22. 09:08

Kertből szólt a dal

Hagyományos évzáróját tartotta a napokban a Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület a Szigethy utcai kertjében.

Jákói Bernadett

Immár közösség és hagyományápoló célból is, családias légkörben gyűltek össze az asszonyok, lányok, társszervezetek tagjai, valamint azok a meghívott vendégek, akik az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is népszerűsítették, tevékenységükkel arculatát adták a női civil közösségnek.

A VENŐKE csoportjának balatonfüredi két hölgye, Újhegyiné Nagy Rózsa és Hanny-Szabó Anikó  szórakoztató zenés, irodalmi jelenetet adtak elő

A már hagyományosnak számító kerti parti vendégei és előadói között énekesek, népzenei és irodalmi előadók, versmondók léptek színpadra, utóbbiak zenés-irodalmi jelenetekkel is szórakoztatták a közönséget. A balatonfüredi hölgyek, a stílusos reformkori eleganciájukkal rögtönzött kávéházi hangulatot idézve emelték a délután hangulatát. A kerti partin idén is a női szervezet értékalkotó, szellemisége mutatkozott meg, hiszen a büféasztalra került házi finomságoktól, a dekorációig, a tombolatárgyak sokaságáig valamennyi a tagok értékes, kreatív, szorgos alkotómunkájának köszönhető. A rendezvényen részt vett Bernáth Ildikó, aki a veszprémi női szervezet munkáját évek óta segíti és támogatja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!