frontális ütközés

2018.01.06. 17:46

Ketten vesztették életüket egy balesetben Berhidánál

Helyszíni információnk szerint ketten meghaltak, amikor két személygépkocsi összeütközött Berhidánál szombaton este.

Kovács Erika

Fotó: Balogh Ákos

A balesetnél teljes útlezárás van érvényben.

A rendőrség a helyszínről később ad tájékoztatást a történtekről.

A katasztrófavédelem információi szerint frontálisan összeütközött két személygépkocsi a Berhida és Küngös közötti 7207-es úton, a 12. kilométernél. Az autókban egy-egy ember utazott, mindketten életüket vesztették.

A műszaki mentést a pétfürdői és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók végzik a baleset helyszínén, ahol teljes szélességében lezárták az utat.

A rendőrség információi szerint eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi frontálisan ütközött a 7202-es számú út 12. kilométerszelvényében, Berhida közelében 2018. január 6-án 17 óra körül. A baleset következtében mindkét jármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes pályás útlezárás van érvényben, a forgalmat a rendőrök a 710-es számú főút felé terelik.

FRISS: Varga Tamás, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, egy Fiat Punto és egy Renault Megane típusú személygépkocsi ütközött frontálisan egyenes szakaszon, eddig tisztázatlan körülmények között. A baleset során a két járművezető, egy 39 és egy 52 éves Veszprém megyei férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Helt Ákos hadnagy, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, a járművek áramtalanítása után a tűzoltók kézi erővel emelték ki az elhunytakat a roncsokból.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, a forgalom 21 órától ismét zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!