Video

2013.08.06. 12:59

Így épült a Magic Garden Ozorán

Önkéntesek, művészek és helyi mesteremberek építették az egyedülálló helyszíneket, hogy különböző programoknak adjanak otthont az Ozora Fesztiválon.

Németh Csaba Miklós

A Magic Garden összefoglaló elnevezés az Ozora Fesztivál különleges épületeire, akad itt játszótér, kilátó, cirkusz, gyógynövényes és zöldséges kert, konyha és közösségi terek. Továbbá mindazon épületek egyvelege, ahol nappal jógázhatnak, meditálhatnak, délután előadásokon, kézműves és zenei workshopokon vehetnek részt a fesztiválozók. Este pedig színházi előadásoknak és világzenei koncerteknek ad teret, ahol a magyarok mellett a világ szinte minden szegletéből érkeznek zenészek, így fellépnek török, tanzán, ausztrál, amerikai és indiai együttesek is.

A fesztivál természetközeli, ökotudatos jellegéből fakadóan szinte csak fát és nádat használtak fel az építkezéshez az önkéntesek, művészek és helyi mesteremberek. Így épült 2013-ban a Magic Garden a Fejér megyei Dádpusztán:

Idén az utolsó pillanatig úgy tűnt, hogy a Magic Gardent csak a tücskök élvezhetik, de az utolsó pillanatban rendeződött a programok, és a fesztivál sora.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!