Zalagyömörő

2017.02.27. 17:05

Kistérségi sportnap

Zalagyömörő - Hetedik alkalommal tartotta szombaton a település a kistérségi sportnapot. A résztvevők három sportágban - asztaliteniszben, sakkban és csocsóban - mérték össze tudásukat.

Tisler Anna

Köszöntőjében Illés László, Zalagyömörő polgármestere örömét fejezte ki, hogy a sok régi résztvevő mellett minden évben újak is érkeznek.

Székely András (balra) és Vecsei Bálint is részt vett a sportnapon Fotó: Tisler Anna

A művelődési házban tartott versenyen a csapatok összetételét sorsolással döntötték el. A rendezvényen többnyire gyermekek és fiatalok vettek részt. Malom sportágban a gyermek korosztályban Balla Márk, Győri Barbara és Székely Boglárka lett a sorrend, ifjúsági kategóriában Zsemlye Zoltán, Tóth Klaudia és Ruzsa Kristóf nyert. Sakkban a gyermekeknél Székely András, Ruzsa Kristóf és Vecsei Bálint, a fiataloknál Filipánics Dominik, Zsemlye Zoltán és Győri Fruzsina végzett az élen. Asztaliteniszben a gyermek egyéniben Ruzsa Kristóf, Balla Bence, Tóth Szilárd, a felnőtt egyéniben Kocsis Attila, Farkas Ádám, Csikós Márton bizonyult a legjobbnak. A felnőtt párosban Csikós Márton-Farkas Ádám, Mohari Zoltán-Ruzsa Tamás, Kocsis Attila-Pesti Dávid sorrend alakult ki. A helyezettek ok-levelet és kupát kaptak. A szervezők minden résztvevőt megvendégeltek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!