Zirc

2006.06.01. 22:00

Még nyolc nap

<b>Új út, ingyen parkoló, bõvülõ szolgáltatás a teveli strandon</b>

Mórocz Zsolt

Az elégedettséget persze nem ok nélkül mondta, hisz már elkészült a víztározónál kialakított strandig az új, aszfaltozott út.
- Önerõbõl csináltuk meg, mert sajnos nem sikerült erre pályázati pénzt szereznünk. Így az önkormányzatunknak ez tizenhárommillió forintjába került. De nem sajnáltuk rá a pénzt, mert reméljük, ezáltal még többen látogatnak majd ki a strandunkra, választják pihenõhelyül Nagytevelt - véli Babits Emil.
Az önkormányzat által üzemeltetett nyári pihenõhelynek persze nem egyedüli vonzereje az út. A táj szépsége, az út mellett lévõ, nemrég felújított forrás, a tározó vizének kiváló minõsége és a fürdõhely tisztasága mellett a szolgáltatás színvonalának emelése is vendégcsalogató, vendégmarasztaló lehet.
- Megszüntettük a parkolási díjat, gondolom, ez is egyfajta vonzerõ lehet. Öltözõkabinokat, vizesblokkokat alakítottunk ki, büfé és kemping is az idelátogatók rendelkezésére áll. A belépõdíj egy kicsit emelkedett ugyan , de azt gondolom, a háromszáz forintos felnõttjegy, a kétszáz forintos diák- és nyugdíjasjegy, valamint a száz forintos gyermekjegy nem túlzás. A kempingben egy sátorhely egy napra, egy fõre ötszáz forintba kerül, a lakókocsiért szintén ötszáz forintot kell naponta fizetni. Úszómester is vigyázza a fürdõzõk épségét. Nyitás június 10-én. Reménykednek, hogy jó lesz az idõ. A strand és környezetekellemes kikapcsolódást ígér mindenkinek

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!