Zirc

2015.07.11. 19:16

Kellemes melódiák a zirci könyvtár udvarán

Zirc - A pánsíp kellemes hangjával telt meg a könyvtár udvara. A melódiák tökéletesek voltak az igazi könnyed nyár esti kikapcsolódáshoz.

Kutasi Zsófia

Steve Taylor-Szabó pánsípművész koncertje melodikus, fülbemászó dallamokkal kényeztette a látogatókat. A művész a számok között rövid információkkal tette még érdekesebbé a műsort. Vendégeire maximálisan odafigyelve, egy házassági évfordulóját ünneplő párt is köszöntött a nézők soraiban. A koncert igazi zenei csemegét és feltöltődést biztosított a pánsípot kedvelő közönség számára. A könyvtár felújított udvara pedig ideális környezetnek bizonyult mindehhez.

Steve Taylor-Szabó pánsípművész koncertje melodikus, fülbemászó dallamokkal kényeztette a látogatókat (Fotó: Kutasi Zsófia)

Bieberné Réz Ágnes, a szervező Békefi Antal Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Stúdió KB intézményvezetője elmondta, kihasználva a megújult belső, árnyas tér adottságait, hagyományteremtő céllal indítják el a Zenélő nyári udvar rendezvénysorozatot. A helyszín mintegy felavatásaként első fellépőnek Steve Taylor-Szabót hívták meg.

Július 18-án szombaton 18 órakor a Régió zenekar zenél. Az udvarban a gyerekeknek péntekenként foglalkozásokat tartanak mesével és játékkal. Az intézményvezető kiemelte, minden korosztály számára többféle műfajban szerveznek programokat hogy már a nyári hónapok alatt minél jobban kihasználják a könyvtár udvarát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!