Zirc

2017.01.23. 20:41

Együtt hegyen-völgyön

Zirc - A „Kőketánc” Kulturális Alapítvány keretében működő Hegyen-völgyön utazó csoport tagjai tizenegyedik éve kirándulnak belföldre és külföldre egyaránt.

Müller Anikó Hanga

A napokban tartott idei első összejövetelükön számba vették tavalyi útjaikat, és megbeszélték éves kirándulási tervüket. 2016-ban jártak a jeli arborétumban, Csempeszkopácson, Szombathelyen, Hollókőn, Vácott, Gyöngyöspatán, Sárospatakon, a füzéri várban, a füzérradványi kastélyban, Sárospatakon, Kassán, Késmárkon, a Magas-Tátrában, Máriagyűdön, Siklóson, Villányban, Pécsett és Mohácson.

A csoport tagjai idei első összejövetelükön megbeszélték az éves kirándulási tervüket Fotó: Müller Anikó Hanga

Az idén először Székesfehérvár és környéke nevezetességeivel ismerkednek, ellátogatnak a nádasdladányi kastélyba, Szekszárdra, Bajára, Kaposvárra, ismerkednek a gemenci természetvédelmi tájjal. Külföldi úti céljuk ősszel Krakkó és környéke, valamint Zakopane lesz. A kis csapat szívesen vesz részt közösen kulturális programokon is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!