Szépségverseny

2024.04.16. 08:59

Tündérszépek: Borbély Vivien egyedi stílusával "robbanna be" a köztudatba + fotók

Borbély Vivien országos szépségversenyünk indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban mindennap más-más hölgy mutatkozik be.

Veol.hu

Javában zajlik a Tündérszépek regionális fordulója, ahol Veszprém vármegye szépei Fejér és Zala hölgyeivel várják a szívecskéket nap mint nap. Nem késő azonban még csatlakozni hozzájuk: nevezz még ma, akár saját fényképekkel, akár profi portfóliófotózást kérve! Április 16-án a nagykanizsai Borbély Vivien mutatkozik be országos szépségversenyünkön

Borbély Vivien országos szépségversenyünk indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban mindennap más-más hölgy mutatkozik be.
Kattints a fotóra, nézd meg a Tündérszépeken induló Borbély Vivien többi fényképét és szavazz 
Fotó: saját

Vivien 169 centiméter magas, a skorpió csillagjegyében született. Kedvenc étele a sushi, kedvenc itala a tea. Szabadidejében szívesen hallgat Lana Del Rey-t, kedvenc parfümje a Police. – Egy éve kozmetikus végzettséggel gazdagodtam. Elég kreatív hobbijaim vannak, például szeretek verseket írni, festeni és a szobrászkodást is kipróbálnám. Nagykanizsán járok fotózásokra és a fővárosba is. A célom, hogy az egyedi stílusommal és kisugárzásommal "berobbanjak" a köztudatba. Arra buzdítom az embereket, hogy fogadják el és szeressék önmagukat. A göndör szőke frizurámmal és tetovált karommal már megismernek. Ezért is jelentkeztem a Tündérszépekre, hogy megmutassam önmagamat - írja bemutatkozásában. 

Jelentkezz a Tündérszépekre!

  • Még nem késő nevezni
  • ha 18-35 év közötti vagy
  • Veszprém vármegyében élsz, tanulsz, vagy itt születtél
  • Nevezhetsz saját portfólióval
  • De ha még nincsenek profi fotóid, kérd ingyenes fotózásunkat, és elkészítjük a fényképeidet, stúdiókörülmények között!
  • Mesés nyeremények, lehetőségek várnak!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában