Közlekedés

2024.04.27. 12:00

Rendezvények miatt lesznek terelések Balatonfüreden és Várpalotán

Május elsején, szerdán Balatonfüreden rendezvény miatt lezárják a Kossuth utca Lipták Gábor Városi Könyvtár előtti szakaszát, ezért az érintett helyközi és helyi járatok mindkét irányban terelt útvonalon közlekednek.

Benkő Péter

Az érintett helyközi buszok a 7673-as, a 7682-es és a 7686-os. A helyi járatok közül az 1-es, az 1B, a 2-es, a 2B, a 3-as és a 4-es. A Kossuth tér megállóhely kimarad, legközelebb a közösségi háznál lehet le- és felszállni a buszokra.

Várpalotán május 4-én, szombaton 8 és 11 óra között szintén rendezvény miatt zárják le a Szent István út egy részét, ezért a Veszprém, Pétfürdő és Ősi irányába, illetve irányából közlekedő helyközi járatok nem érintik a Szabadság tér megállót. A helyi járatok közül az 1-es Inota irányába a Rákóczi utca 2. előtt nem áll meg, legközelebb a Rákóczi utca 26. előtt lehet felszállni. Ugyancsak az 1-es vonalon a Tési domb irányába kimarad a Jókai Mór utca (Skála áruház) és a Rákóczi utca 2. megálló, a legközelebbi megállóhelyek a könyvtár előtt és a Rákóczi utca 26. előtt lesznek. Ugyancsak kimarad a 3-as helyi járat Szabadság tá megállója a Róbert Károly forduló felé, fel- és leszállni a Jókai Mór utca (Skála áruház) megállóban lehet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában