Tartalmas időtöltés

2024.04.24. 12:00

Ismert rockzenekarok lépnek fel a Pápai Játékfesztiválon

A játékfesztivál hivatalos oldalán jelentették be a szervezők, hogy a háromnapos rendezvényen mely zenekarok lépnek fel. Június 14-én a Lord, másnap a Kiscsillag, a zárónapon pedig a Bikini együttes szórakoztatja a fesztivál vendégeit.

Haraszti Gábor

Június 14–16-a között a fesztivál gondtalan kikapcsolódást, felhőtlen szórakozást és tartalmas időtöltést kínáló programokkal várja a pápaiakat és a környékbelieket, a három nap során minden korosztály megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási lehetőséget. A városba érkező vendégeket a hagyományos pápai vendégszeretet, hamisítatlan fesztiválhangulat, gasztronómiai különlegességek és sok-sok egyéb érdekesség fogadja, egyebek között sportprogramok, kiállítások, népszerű zenekarok koncertjei, kreatív műhelyek, interaktív programok, játszóházak, kézműves alkotóműhely és vásár. 

229A1024
Legnagyobb slágereivel érkezik a Bikini
Fotó: Napló-archív

A koncertsorozatot az első napon a Lord zenekar nyitja, mely többször állt már színpadra Pápán, legutóbb az agrárexpón léptek fel. Új és régi slágerekkel érkezik szombaton a Fő térre a Kiscsillag, amely Magyarország első számú alterrock zenekarának tekinthető. A mindig gitáralapú, de számos eltérő stílusjegyet magába olvasztó dalok, a lendületes előadásmód, Lovasi András emblematikus szövegvilága és a zenekar utolsó éveiben megjelenő többszólamú énektémák az egyik legkarakteresebb, legegyedibb hangú, bátran kísérletező, évről évre megújuló produkcióvá tették a Kiscsillagot. A játékfesztivál szombatján már a készülő új lemez dalaiból is bemutat néhányat a zenekar.

A koncertek sorát június 16-án a Bikini együttes zárja, sorában a pápai születésű Lukács Petával. A fesztivál koncertjei ingyenesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában