Ajka

2013.06.20. 09:33

Az év dajkája

Az Év dajkája címet idén Horváth Ferencné, az ajkai Vizikék óvoda dolgozója érdemelte ki.

Tóth B. Zsuzsa

Az Ajka Városi Óvoda vezetése június 6-án köszöntötte a nevelőmunkát segítő munkakörökben dolgozó munkatársakat a Vizikék Óvodában. A város óvodái között minden évben meghirdetik az év dajkája pályázatot, hogy a pedagógusokon kívül a technikai dolgozók munkáját is értékeljék, elismerjék, hiszen ők is aktív részesei a nevelésnek.

Horváth Ferencné 2000 óta dolgozik a Vizikék óvodában és 9 éve a dajkák vezetőjének választották. Mint mondta, nagyon mélyen érintette, hogy őt választottak az év dajkájának. Bár mindig vágyott elismerésre, nem számított arra, hogy az idén ő nyeri el. Eddig olyan kollégák kapták ezt a díjat, akik több évtizedet ledolgoztak ebben a munkakörben, és nyugdíjhoz közel álltak.

Meghatotta, hogy az idén ő kaptam ezt a kitüntetést. A a csoportjába járó gyerekek egy titokban betanult műsorral köszöntötték. Nagyon szereti a gyerekeket és a munkáját, a szülőkkel jó kapcsolatot ápol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!