karácsonyi műsor

2017.12.16. 16:15

Gálán mutatták be tudásukat az ajkai diákok

Táncoltak, szavaltak, színdarabot mutattak be. A Molnár Gábor óvoda, általános iskola és speciális szakiskola diákjai a közelmúltban tartották hagyományos karácsonyi gálaműsorukat a Nagy László Szabadidőközpontban.

Tisler Anna

A szakiskolások táncát nagy taps kísérte Fotó Györkös József

A rendezvényen elhangzott, hogy minden produkcióban hosszas gyakorlás, sok türelem, kitartás, tanárok és fejlesztő pedagógusok munkája van. Minden gyermekben vannak értékek, mindenki jó valamiben. A szakember fel-adata, hogy felismerje és fejlessze azt. A gyerekeket ne mérjük egymáshoz, hiszen mindegyikük különböző.

A szakiskolások táncát nagy taps kísérte Fotó Györkös József

Az intézmény diákjai szeretnek szerepelni. A gála, amelyen a szülők és testvérek is részt vettek, csaknem kétórás volt. A programon a gyerekek megtudták, hogy egy bolthálózat támogatásként ajándékot vitt számukra, amelyet a Molnár Gábor-napon kaptak meg.

Az adventi gyertyagyújtást követően megkoszorúzták Molnár Gábor író szobrát, majd elkezdődött a vetélkedő, amelyben az alsó tagozatosok többek között a dzsungel állatait ismerték fel, majd indián maszkot készítettek, a felső tagozatosok feladatai között interaktív táblán titkos-írás, puzzle, nyelvi, ügyességi és mozgásos programok szerepeltek. A szakiskolások ügyességi sportversenyen vettek részt. A délelőtt folyamán megérkezett a Mikulás az óvodába és az alsó tagozatosokhoz, a felsőbb évfolyamok múzeumlátogatásra indultak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!