Telekom Veszprém: külön búcsú Mahénak

2024.05.04. 14:27

A vezérigazgató üzent a veszprémi kézilabda-szurkolóknak

Dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója a Bajnokok Ligája-kiesést követően üzent a csapat szurkolóiak, akik külön búcsúztatást szerveznek a távozó francia játékosnak.

Horváth Gábor

„Kedves Veszprém Szurkolók!

Aalborgban elszenvedett vereségünket követően természetesen mindenki csalódott és szomorú. A múltat már nem tudjuk megváltoztatni és felesleges azon gondolkoznunk, hogy mit kellett volna jobban csinálnunk abban a 60 percben. Az a mérkőzés már a múlt, de tanulnunk kell és tanulni fogunk a hibáinkból. A jövőre kell fókuszálnunk és a következő kihívásainkra, amik még előttünk vannak a szezon hátralevő részében. A csapat és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi és minden erőfeszítésünket a 31. kupagyőzelem és 28. magyar bajnoki cím megszerzésére fogjuk koncentrálni.

Hajrá Veszprém!” 

Ez az írás jelent meg a Telekom Veszprém hivatalos Facebook-oldalán, ahol a kommentek inkább dühösek, mint támogatóak. Ez is mutatja, hogy a drukkerek nehezen emésztették meg a kiesést, a vártnál gyengébb teljesítményt attól a csapattól, amelyet a szakértők az egyik legnagyobb esélyesnek tartottak a Bajnokok Ligájában.

Csík Zoltán (jobbra) szerint tanulni fognak a hibákból, középen Nagy László sportigazgató, balra Momir Ilics vezetőedző
Fotó: Penovác Károly/Napló-archív

A bakonyi szurkolók egyébként továbbra is aktívak, május 20-ra búcsúpikniket szerveznek Kentin Mahénak. Az évad végén távozó francia kézilabdázóval sokak szerint mostohán bánt a klub, a drukkerek egyik nagy kedvencéről van szó. Az eseményt Balatonfüredre tervezik, pontos helyszín még nincs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!