Alsóörs

2014.05.13. 17:12

Zenés program rendkívüli fellépőkkel

Alsóörs – Érdekes zenei programot kínál az érdeklődőknek a Leader Zenei Udvar május 16-án, pénteken délután és este a művelődési házban.

Győrffy Árpád

A szervezetet két esztendővel ezelőtt kulturális és fejlesztési céllal működő civil szervezetek, önkormányzatok hozták létre a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemmel és a Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetével együttműködve, hogy több más mellett bemutatkozási lehetőséget biztosítsanak fiatal tehetséges művészeknek, erősítsék a turisztikai lehetőségeket.

A nyilvános és ingyenes alsóörsi program délután fél kettőkor kezdődik az alapítók bemutatkozásával. A fél háromkor kezdődő Beszélő zene című programot a Musica Antiqua Együttes, dr. Ruppert István orgonaművész (Varga Tibor Zeneművészeti Intézet), Binder Károly, a Zeneakadémia jazz tanszékének vezetője, és Ribli Ilona csellóművész tartja. A további alsóörsi programban a Danubius vonósnégyes és Király Csaba zongoraművész, majd Érdi Tamás zongoraművész ad koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!