Badacsonytomaj

2014.05.31. 11:50

Ünnepi hétvége

Badacsonytomaj - Jubileumi ünnepséget, majd gyermek - és városnapot tartottak a tíz évvel ezelőtt várossá nyilvánított Balaton-parti településen a múlt hétvégén.

Szijártó János

A Naplóban is olvashattak az Egry művelődési házban rendezett ünnepségről, amit a következő napon színes programkavalkád követett a sportpályán. Már reggel benépesedett a terület, a pályán a focisták rúgták a bőrt és néha egymást, míg pár méterrel odébb a település civil szervezeti és baráti társaságai láttak hozzá a főzéshez. A látogatók számára ezeken kívül számos lehetőség adódott a kikapcsolódásra, hiszen sakkverseny, dzsúdóbemutató. szivacskézilabda, aszfaltrajzverseny, asztalitenisz szerepelt a délelőtt kínálatban.

Borda Cintia és Gyimesi András "vívnak" a badacsonytomaji gyermeknapon (Fotó: Szijártó János)

A gyerekeknek egy külön szabadidős területet alakítottak ki, ahol szemmel láthatóan a gyereknap valóban örömteli volt mindannyiuk számára. Később Krisztin N. László polgármester köszöntője után fellépett az Ezüst Kükapu táncegyüttes, illetve sokak örömére Demjén Ferenc is énekelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!