Balatonfüred

2017.09.07. 09:04

Új szálloda Füreden, a városi uszoda közelében (x)

Új szálloda nyílt június közepén Balatonfüreden, amely a megyekártya legújabb együttműködő partnereként 10 százalék kedvezményt biztosít a szállás díjából.

A négycsillagos Akadémia Hotel különlegessége, hogy az új füredi városi uszodától csupán néhány méterre található, így páratlan lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra egész évben.

– Az uszodát vendégeink korlátlanul használhatják, és nemcsak úszásra van lehetőségük a 33 méteres nagymedencében, hanem igénybe vehetik a finn és infraszauna, a gőzkabin és a jakuzzi szolgáltatásait is – mondta el lapunknak Döbröntei Péter szállodavezető.

Az új szálloda 49 kétágyas szobával és egy jakuzzival felszerelt lakosztállyal várja a vendégeket.  A 120 személyes Zafír étteremben prémium minőségűétkezés biztosított. Két konferenciaterem áll készen a rendezvények lebonyolítására, valamint a balatoni panorámás, bárral is rendelkező egyedi, pázsittal borított Perla tetőterasz.

Döbröntei Péter füredi szállodavezető a Zafír étteremben (Fotó: Sági Ági)

– Csodálatos kilátás nyílik a Balatonra tetőteraszunkról, ezt az esküvőszervezők is kezdik felfedezni, már több foglalásunk van! Nem véletlenül lett a nevünk Akadémia Sporthotel, hiszen sok aktív programlehetőséget biztosítunk vendégeinknek. Az uszoda mellett a Balaton Szabadidőközpont nyújtotta lehetőségekkel is élünk, ahol található fitneszterem, fallabdapálya és tornacsarnok is. Helyben kölcsönözhető kerékpár, és szervezett geotúráink is vannak – tette hozzá az igazgató.

A szálloda az első nyáron szinte végig telt házzal működött. A szezonon kívül – a szomszédos konferenciaközponttal együttműködve – akár ezerfős szakmai rendezvények, konferenciák vendégeinek kínálják szolgáltatásaikat.

A megyekártyarendszer tagjaként abban bíznak, hogy jó kapcsolat alakul ki a helyi vállalkozásokkal, és egyre többen ismerik meg az Akadémia Hotel Balatonfüredet. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!