Balatonfűzfő

2014.10.12. 14:29

A strandolókat nem izgatja a választás

Ha nem is telt meg a balatonfűzfői strand, sokan élvezték a kellemes délutáni napsütést, a bátrabbak még a vízbe is bemerészkedtek.

Marton Attila

A balatonfűzfői strandon találkoztunk Márkus Zsolttal, aki Győrből kirándult családjával a településre. A családfő elmondta, három kisgyermek édesapjaként a szép időben inkább a kirándulást választották az önkormányzati szavazás helyett. Úgy vélte, a győri választás nem kiélezett, ehelyett a Balaton mellett tettek egy kisebb biciklitúrát: Balatonfűzfőről Balatonvilágosig kerékpároztak, majd ugyanezt a távot megtették visszafelé is.

A győri Márkus-család a balatonfűzfői strandon, jobboldalt Erzsébet, a csúszdán Terézia, Márkus Zsolt ölében Zsigmond (Fotó: Marton Attila)

Egy Budapestről érkezett horgász szintén egynapos látogatásra érkezett a Balaton-partra. A férfi elmondta, nem akarnak lemaradni a szavazásról, ezért késő délután visszaindulnak a fővárosba, hogy a 19 órás urnazárás előtt még leadhassák voksukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!