Belföld

2009.03.04. 03:29

Patrióta lokál: Mindenkit perelnek

<b>Veszprém</b> - A Patrióta lokál üzemeltetői feljelentették a megyei főkapitányt, ám az adatvédelmi biztos munkatársa szerint a rendőrségnek széles a jogköre a bizonyítékok nyilvánosságra hozatalát illetően.

Munkatársainktól

A lokál üzemeltetői feljelentették Bolcsik Zoltán megyei rendőrfőkapitányt, mivel szerintük etikátlan volt a médiának kiadni a belső kamera felvételeit, amelyeken a vendégek láthatók.

Vallomást tett a Cozma-gyilkossággal kapcsolatban az előzetesben lévő R. Sándor. Dr. Magyar György ügyvéd, akit a család kért fel kapcsolatfelvételre és tájékozódásra, a Napló érdeklődésére elmondta: R. Sándort a rendőrség ugyanazzal gyanúsítja, mint az ügy letartóztatottjai közül néhányat. 

Arról, hogy tagadta-e vagy elismerte a terhére rótt cselekményt a férfi, az ügyvéd nem kívánt nyilatkozni. A vallomással kapcsolatban mindössze annyit mondott: nem kell felülni a rendőrségi kiszivárogtatásnak . Hozzátette: nem ért egyet azzal, hogy különféle információkkal befolyásolják a büntetőeljárás sikerét. 

Magyar György még nem döntött, vállalja-e a gyanúsított védelmét az ügyben. 

Cozma-dosszié!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!