Belföld

2009.05.20. 11:35

Részegek vertek meg egy kalauzt az egri vasútállomáson

Eger - A vonatkísérőnek eltört az orrcsontja, az egyik verekedőről pedig elfogása után derült ki, hogy körözi a rendőrség, őt be is vitték az egri börtönbe.

Szausev Xénia

A hétfő este történt incidens során a kalauz a forgalmi iroda előtt keveredett szóváltásba a két ittas, hangoskodó férfival, akik ütlegelni kezdték. A verésnek a vasutas egyik kollégájának közbelépése vetett véget.

A  két támadót - egy 34, illetve egy 28 éves helyi férfit - a rendőrjárőrök a helyszínen elfogták.

A férfiak ellen az egri rendőrkapitányság bűnügyi osztálya indított eljárást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, illetve garázdaság megalapozott gyanúja miatt. Miután pedig a 34 éves gyanúsított körözés alatt állt, ezért a rendőrök bevitték az egri börtönbe - mondta Soltész Bálint.

Egyébként május 11-én már törtét egy hasonló eset a hevesi megyeszékhelyen, amikor két részeg fiatal rátámadt egy sofőrre a város buszpályaudvarán. A sofőr ugyanis ittasságuk miatt nem akarta felengedni őket az Egerből induló helyközi járatra.

A két fiatal ellen szintén közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, illetve garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult akkor eljárás.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik