Belföld

2009.07.07. 06:52

Zalai Hírlap: agyonverte kiskutyáit egy zalaszentbalázsi férfi

Zalaegerszeg - Ásóval agyonverte majd elásta két kiskutyáját egy zalaszentbalázsi férfi - írta keddi számában a Zalai Hírlap.

Nagy Terka

Egy szemtanú állatkínzás miatt még a múlt szerdán tett feljelentést a rendőrségen. A kiérkező rendőrök a férfival kiásatták a maradványokat, majd megbilincselték és beszállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra - olvasható a lapban. 

Az alkalmi munkákból élő férfi a lapnak azt mondta, hogy nem volt pénze a kutyák etetésére, az önkormányzattól sem kapott segítséget, ezért döntött úgy, hogy saját maga oldja meg a problémát. 

Molnár Mihály polgármester a Zalai Hírlapnak azt nyilatkozta, hogy nem a helyhatóság feladata minden megunt állat elaltatása. 

A rendőrség honlapján az olvasható, hogy állatkínzás vétsége miatt a Nagykanizsai Rendőrkapitányság eljárást indított egy zalaszentbalázsi férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két, négyhónapos kiskutyát pusztított el. 

Olvassa el a Zalai Hírlap exkluzív riportját itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!