Belföld

2009.11.18. 23:15

Édes-bús búcsú a Danubiuson

Budapest - Hol kacagva, hol elfogódottan, vagy éppen könnyeikkel küszködve búcsúztak szerda éjjel, az utolsó adásórában a Danubius Rádió műsorkészítői.

MTI

Köszönetekkel, búcsúüzenetekkel, megemlékezésekkel telt az este tizenegy és éjfél közötti hatvan perc; zárásként a székház előtt összesereglett tömeg zúgó "Szép volt, fiúk"-ját kapcsolták, majd még egyszer köszönetet mondott a stáb mindenkinek.
   
"Mi nem gyászolunk" - mondta a reggeli műsort vezető Sebestyén Balázs, megtoldva ezt azzal, hogy a lelke mélyén mindenki szomorú azért, hogy frekvencia híján nem folytathatja tovább működését az adó.
   
"Egészen szívszorító érzés, hogy pont akkor szólalok meg, amikor vége van az egésznek" - jegyezte meg Kálid Artúr színész, az adó "hangja", aki egy esti fellépés után ugrott be a stúdióba.
     
"Mindenkinek nagyon köszönöm, egy hihetetlen élmény volt" - mondta kevéssel fél tizenkettő után Földes Ádám vezérigazgató; "sajnáljuk, a szívünk szakadt meg, egy részünk veszett oda, de igyekszünk felállni, keresni a jövőt" - tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!