Belföld

2009.11.19. 20:17

Kézilabda Pannon Kupa: Súlyos kézsérülést szenvedett Vincze Melinda

Napló - Súlyos kézsérülést szenvedett Vincze Melinda a Hollandia elleni Pannon Kupa-találkozón. A szélső így biztosan nem utazhat a kínai világbajnokságra.

Kiss Nikolett

Tovább gyengült a magyar nőikézilabda-válogatott kerete, miután kézközépcsont-törést szenvedett az Alcoa FKC és a magyar válogatott balszélsője, Vincze Melinda, aki így már biztosan nem tarthat társaival a két hét múlva kezdődő világversenyre. Az orvosok minimum két-három hetes pihenőt írtak elő a játékosnak.

"Mivel Melinda lövőkezéről van szó, sajnos biztosan nem tarthat velünk Kínába, hiszen jelenleg meg sem tudja fogni a labdát. Erre jó a 28-as bő keret, amelyben Vincze posztján Juhász Gabriellát neveztem be. Még várok egy kicsit, beszélni fogok Gabival is, de valószínű, hogy ő helyettesíti majd Vinczét" - tájékoztatta Mátéfi Eszter szövetségi kapitány a handball.hu -t.

Öröm az ürömben, hogy Kovacsics Anikó komolynak tűnő lábsérülése valószínűleg csak szalaghúzódás, amely mindössze pár napos pihentetést igényel.

(Forrás: handball.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!