Belföld

2009.11.10. 14:35

UD Zrt.-ügy - Tanúként idézték be Almássyt és Giró-Szászt

Budapest - Tanúként idézte Almássy Kornélt és Giró-Szász Andrást a következő tárgyalásra a Fővárosi Bíróság kedden abban az UD Zrt.-vel kapcsolatos személyiségi jogi perben, melyet Tombor András indított az MDF és Dávid Ibolya ellen.

MTI

Orbán Viktor egykori tanácsadója jó hírnevének megsértése miatt perelte be a pártelnököt, illetve a pártot, ugyanis álláspontja szerint Dávid Ibolya egyes kijelentéseiben azt a hamis látszatot keltette, hogy megfigyeltetésében és lejáratásában ő játszott volna szerepet.
   
Tavaly szeptemberben az MDF elnöke azt mondta: egy hangfelvétel szerint T. A. (Tombor András) az UD Zrt.-t azzal bízta meg, hogy gyűjtsenek róla terhelő adatokat, a megbízás mögött Almássy Kornél áll, a párt élén történő váltást pedig S-ék (Stumpf Istvánék) pénzelik.
   
A Fővárosi Bíróság kedden tartott tárgyalást egy másik, az UD Zrt.-vel összefüggő személyiségi jogi perben is, azt Stumpf István, az Orbán-kormány kancelláriaminisztere indította az MDF elnöke ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!