Belföld

2010.05.11. 11:37

Stohl balesete: közepesen ittas volt

Közepes fokban volt alkoholtól befolyásolt állapotban a kirendelt orvos szakértő véleménye szerint a május 8-án hajnalban közúti balesetben részes Stohl András.

MTI

OLDALTÖRÉS: A színész autójában borosüvegeket és Viagrát fotóztak




A színész autójában borosüvegeket és Viagrát fotóztak




A színész autójában borosüvegeket és Viagrát fotóztak




A színész autójában borosüvegeket és Viagrát fotóztak

Legalább 95 km/órával hajtott Stohl András, aki részegen okozott autóbalesetet szombaton hajnalban Budapest és Fót között. A színész autójában Viagrát és borosüvegeket is fotóztak.

A baleset színhelyén a Blikk fotóriportere Stohl összetört kocsijának hátsó ülésén vadászatnál használt eszközöket látott. Ezek között egy olyan távcsőre - úgynevezett második generációs éjjellátó távcsőről van szó -,  lett figyelmes, amelynek forgalmazása, birtoklása és használata bűncselekménynek számít.

Igaz, a Blikk fotóin csak az eszköz tokja látható, de mivel a rendőrség lefoglalta a gépjárművet, az átvizsgálásnál kiderül majd, hogy üres, avagy teli tok hevert az ülésen.

Mindezek mellett potencianövelő gyógyszert is találtak a színész kocsijában, ahol két bontatlan borosüveg is hevert.

Tovább a teljes cikkre!

Akár börtön is lehet a vége


A TV 2 által megkérdezett Kamarás Péter ügyvéd szerint akár börtönbe kerülhet Stohl András, akit ittas vezetés, közlekedési baleset okozása, cserbenhagyás miatt is felelősségre vonhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!