Belföld

2013.04.17. 05:28

Táncos, zenés párválasztó

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma honlapján olvasható, hogy táncos szórakozásra, találkozásra, beszélgetésre is lehetőséget kínáló közösségi, civil ötleten alapuló program indul a támogatásukkal Budapesten és az ország kilenc nagyvárosában május 26-án.

Kekk Sára

„Lesz táncház és tánctanítás, társastánc és utcabál a Bergendy zenekarral, és mód nyílik beszélgetésekre és játékra is. A rendezvényeken izgalmas és sokakat érintő, párválasztással, családalapítással kapcsolatos beszélgetések és előadások is várják a résztvevőket, melyek szervezésében a fővárosban és a megyeszékhelyeken működő Család-, Esélyteremtési és Önkéntes Házak is közreműködnek” – írják. A tízmillió forintból megvalósuló rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a tánc nyújtotta ismerkedési lehetőségre, hiszen egyre több az olyan fiatal, akiknek nincs terük az ismerkedésre. Gyors közvélemény- kutatásunkból kiderült, a fiatalok megmosolyogják az ötletet, Bergendy zenekarostól ódivatúnak tartják. De vannak, akik szép elképzelésnek gondolják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!